fbpx
Stratos akademija d.o.o.
22
Sep
-
23
Sep

Time Management – Self Management

od Stratos akademija d.o.o.

V poslovnem okolju pogosto zasledimo izraz “Time Management” (upravljanje s časom). Izraz nam sporoča, da moramo osvojiti veščine upravljanja s časom, kot da bi bilo to dejansko mogoče. Izraz “Time-Management” nam sugerira, da upravljamo z nečim, kar je izven našega dosega.

Dan ima 24 ur za vse. Razliko naredi le to, kaj v danem času mi sami postorimo in kako učinkovito se organiziramo. Prav zato se je potrebno za učinkovito upravljanje s časom naučiti se upravljati sam s seboj (“Self-Management”). Proces upravljanja s seboj zahteva predanost, strukturo in prava orodja. Upravljati s seboj na način, da smo učinkoviti v svoji opravilnosti je drugačen od koncepta, da smo ves čas zaposleni z manj pomembnimi opravili (being busy).

Upravljanje s seboj je najpomembnejša veščina za dosego osebne ter poslovne produktivnosti, učinkovitosti in osvojitev zastavljenih ciljev. Ključ do našega najvišjega osebnega in poslovnega potenciala leži v nas samih in v naši zmožnosti samonadzora ter samodiscipline.

Stratos akademija je najsodobnejša dognanja in orodja v povezavi s “Self-Managementom” oblikovala v izredno praktičen in uporaben trening z aplikativnimi nasveti, ki vam bodo omogočili takojšnje rezultate.

Pridružite se nam na 2-dnevnem intenzivnem treningu, kjer se boste naučili praktičnih orodij za upravljanje s seboj, odpravljanje tatov časa, postavljanja prioritet, strategij samodiscipline in tehnik, kako reči “ne” na asertiven način.

Vljudno vabljeni,
Stratos tim.

(12 spots left)
 

Datum in čas

22.09.2022 od 9:00 do 13:00h
23.09.2022 od 9:00 do 13:00h
 

Lokacija

Ukmarjeva ulica 2, Stavba C-I; 2. nadstropje
 

Cena dogodka

640,00 EUR
 

Prijave do

20.09.2022
 
 

Deli z drugimi